Darüşşafaka Doğuş'un yeni antrenörü Mahmuti:

Darüşşafaka Doğuş'un yeni antrenörü Mahmuti:

"Yarışmacı bir takım kuracağız"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Darüşşafaka Doğuş'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı başantrenör Oktay Mahmuti, yarışmacı bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Mahmuti, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Darüşşafaka Doğuş'un geçen sezon ikinci ligde farklı bir yapıyla yer aldığını ve Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldiğini belirterek, "Bu sezon farklı bir yapılanmayla Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edeceğiz. Henüz takımı oluşturma aşamasındayız. Yarışmacı ve mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Oktay Mahmuti, yabancı oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve takımı oluşturduktan sonra ağustos ayı içinde aşama aşama yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını dile getirdi.

Geçen sezon Anadolu Efes'in başında bulunan ancak sezon bitmeden takımdan ayrılan Mahmuti, 2 yıl boyunca Darüşşafaka Doğuş'u çalıştıracak. Başantrenörlük kariyerine başladığı Anadolu Efes ile 4 şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, ayrıca takımına 4 kez de Türkiye Kupası kazandırdı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı