Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt:

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt:

- "Yetenekli oyunculara sahip ve teknik açıdan iyi yönetilen bir takıma karşı oynayacağız"


İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Rusya'nın Unics Kazan takımına konuk olacak Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü David Blatt, "Yetenekli oyunculara sahip ve teknik açıdan iyi yönetilen bir takıma karşı oynayacağız." dedi.

Blatt, yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi'nin bütün takımlar için zor olacağını belirterek, "İki maçlı ilk normal sezon haftasını oynayacağız. Zaten zorlu ulusal lig maçlarıyla beraber bütün takımlar ve oyuncular yeni bir sınavla karşı karşıya. Aynı zamanda bu yeni takvim heyecan verici ve ilginç bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Biz haftaya Kazan'da Unics karşısında zor bir maçla başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Önlerinde zorlu ve sıkışık bir takvim bulunduğunu vurgulayan Blatt, öncelikle Unics Kazan maçına konsantre olmaları gerektiğini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"10 günde 5 maçlık bir takvimin içindeyiz. Yarınki maçtan sonrasını konuşmak için henüz erken. Zaten oyuncular, idman ve dinlenmeden ziyade çok sayıda maç oynamayı seviyor. Bu takvim çoktan belirlendiğine göre herkese düşen bu sistemden keyif almaya bakmak. Bu takvim sebebiyle her takımda çok sayıda iyi oyuncu var. Bize düşen de sahadaki yükü oyuncularımız arasında paylaştırmak olmalı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :