Damla Çakıroğlu, Eczacıbaşı Vitra'da

Damla Çakıroğlu, Eczacıbaşı Vitra'da

İSTANBUL (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA, smaçör Damla Çakıroğlu'nu transfer etti.Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan yazılı...

İSTANBUL (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA, smaçör Damla Çakıroğlu'nu transfer etti.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Damla Çakıroğlu ile bir yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi.

Eczacıbaşı VitrA kadrosuna genç ve dinamik bir oyuncu daha kattıklarını kaydeden takım menajeri Nalan Ural, kulüp açıklamasında, "Damla genç olduğu kadar özellikle 18 ve 20 Yaş Altı Milli Takımlarda kaptanlık yaparak önemli bir sorumluluk üstlenmiş, aynı zamanda büyük başarılar elde etmiş yetenekli bir smaçör. Gelecekte çok daha büyük başarılarla, ismini sık sık duyacağımıza inandığımız bir oyuncu. Damla'nın kadromuza katılmasından mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaptanlığını yaptığı milli takımlar ile dünya ve Avrupa şampiyonlukları elde eden Damla Çakıroğlu ise "Eczacıbaşı VitrA formasını giyeceğim için çok heyecanlıyım. Bir sezon olarak anlaşma yaptık ama ülkemizin en istikrarlı ve voleybola yön veren kulüplerinin başında gelen Eczacıbaşı'nda kalıcı olup, uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım" şeklinde görüşlerini aktardı.

Bu yaz birçok önemli turnuvada mücadele edecek milli takımlar için seçilen geniş sporcu kadrosunda yer alan 21 yaşındaki Damla Çakıroğlu, geride kalan sezonu İdmanocağı takımında geçirdi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı