Damat dehşetinde katledilen 3 kişi son yolculuklarına uğurlandı

Damat dehşetinde katledilen 3 kişi son yolculuklarına uğurlandı

Isparta'da gözü dönmüş damat tarafından katledilen dini nikahlı eş, kayınpeder ve köy muhtarı son yolculuklarına uğurlandı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Bayram D., çıkan tartışma sonucu dini nikahla birlikte yaşadığı Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan Aydoğmuş ile kendisini engellemeye çalışan köy muhtarı Ayşe Adıgüzel'i tabancayla öldürmüştü. Damat dehşetinde ölenler için muhtarlık binası önündeki köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. Törene, ölenlerin yakınları, köy halkı ile çevre ilçe, belde ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay perşembe günü Isparta - Konya Karayolu üzerindeki Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Antalya'da yaşayan Ramazan D.(55), yaklaşık 15 gün önce tartıştıktan sonra dini nikahlı eşi ve kayınpederi ile konuşmak, barışmak üzere Çetince Köyü'ne geldi. Görüşme için aracı olarak Köy Muhtarı Ayşe Adıgüzel'den yardım isteyen Ramazan D., eşi Asiye Aydoğmuş ve kayınpederi Orhan Aydoğmuş'un yaşadığı eve gitti. Görüşme sırasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkınca, damat Ramazan D., eşi Asiye Aydoğmuş, kayınpederi Orhan Aydoğmuş ile köy muhtarı Ayşe Adıgüzel'i vurdu. Dehşet saçan damat Ramazan D.'nin, daha sonra köye geldiği aracıyla hızla bölgeden Isparta istikametine uzaklaştığı öğrenildi.

Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucu 3 kişinin de öldüğü tespit edildi.

Damat dehşetinde katledilen 3 kişi son yolculuklarına uğurlandı

Asiye Aydoğmuş, Orhan Aydoğmuş, Ayşe Adıgüzel

Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucu olay yerinden firar ettiği belirlenen damatla ilgili çalışma başlatıldı. Katil zanlısı damat, Isparta istikametine kaçmaya çalıştığı sırada, olayın üzerinden geçen yaklaşık yarım saatlik zaman dilimi içerisinde Gelendost ilçesi sınırlarında Jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Katil zanlısı damat Yalvaç Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİLER

Cuma namazı çıkışında muhtarlık binası yanındaki köy meydanına konulan Çetince Köyü Muhtarı Ayşe Adıgüzel, Asiye Aydoğmuş ve Orhan Aydoğmuş'un cenazeleri, cenaze namazının kılınmasının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

KATİL DAMAT TUTUKLANDI

Jandarma Ekipleri'nce gözaltına alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan katil zanlısı Ramazan D. (55) isimli damat tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cenaze töreninden görüntüler;