Daha temiz bir Meram için çalışılıyor

Daha temiz bir Meram için çalışılıyor

Meram Belediyesi, daha temiz bir Meram için temizlik ve çevre koruma hizmetlerindeki kalite standartlarını artırıyor.

Meram Belediyesi, daha temiz bir Meram için temizlik ve çevre koruma hizmetlerindeki kalite standartlarını artırıyor. Yaz aylarıyla birlikte çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmasını sıklaştıran ekipler, pazar yerlerini de düzenli olarak ilaçlı su ile yıkıyor. 

daha-temiz-bir-meram-icin--(4).jpg

Meram Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir Meram için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yaz aylarındaki sıcak havalardan dolayı kötü kokuyu engellemek adına ilçe genelindeki yer altı ve yer üstü çöp konteynerlerinde dezenfekte çalışmalarını sıklaştıran ekipler, kimyasal ürünlerle temizlik işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Yıkama ve dezenfekte çalışmaları, nüfusun yoğun olduğu bölgelerde 15 gün aralıklarla diğer mahallelerde ise ayda bir olarak yapılıyor.

daha-temiz-bir-meram-icin--(2).jpg

Öte yandan ilçe genelinde kurulan kapalı ve açık pazar yerlerinde ekipler titizlikle çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Düzenli şekilde dezenfekte çalışması gerçekleştirilen alanlarda temizlik işlemlerinin ardından koku gidericiler kullanılıyor. 

daha-temiz-bir-meram-icin--(3).jpg