Çumra Türk Hava Kurumu binası taşınıyor

Çumra Türk Hava Kurumu binası taşınıyor

Çumra Belediyesi tarafından Bardakçı Mahallesi'nde inşa edilen binada Çumra Türk Hava Kurumu hizmete başlayacak.Çumra Türk Hava Kurumu Başkanı...

Çumra Belediyesi tarafından Bardakçı Mahallesi'nde inşa edilen binada Çumra Türk Hava Kurumu hizmete başlayacak.

Çumra Türk Hava Kurumu Başkanı Ahmet Gündüz, konuya ilişkin açıklamasında, eski Türk Hava Kurumu binasının kurum için yetersiz kaldığını söyledi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz'un kendilerine yeni bir bina yapımı konusunda destek olduğunu belirten Gündüz, "Başkanımızın sayesinde bugün yeni yerimize kavuştuk. Kendisine ilçe adına ve bizlerin faaliyet alanımızı genişlettiği için teşekkür ediyorum." dedi.

Çumra Belediye Başkanı Oğuz da "Altınpark üzerindeki yapıların kaldırılması ve kaldırılırken kendilerine yeni tesisler yapılması için Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir mutabakata varmıştık. Hem Kızılay binamız hem Türk Hava Kurumu binamız kaldırılıyor.

Bugün itibariyle Türk Hava Kurumu binamız Bardakçı Mahallemizde yapımı tamamlanan tesisimizde yerini alıyor. İnşallah yeni yerlerinde Maket uçak kursu, yamaç paraşütü kursu gibi çocuklarımızın ikincil eğitimlerine de yeni bir katkı sağlayacak güzel bir komplekste bir alanı Türk Hava Kurumumuza teslim ediyoruz." diye konuştu.


 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :