Çumra sağlığı adına önemli projeler

Çumra sağlığı adına önemli projeler

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte Çumra’da bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundu

 

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte Çumra’da bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundu. Çumra Devlet Hastanesi’ne bağlı ağız ve diş sağlığı hizmeti verecek olan 5 ünitli yeni binada ve Çumra 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun taşınacağı alanda da incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, Çumra sağlığı adına yeni proje çalışmalarının da devam ettiğinin müjdesini verdi.

KOÇ, SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Çumra ilçe değerlendirme programına 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında hizmet sunan personellerle toplantı düzenleyerek başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet bu toplantının ardından da Çumra Devlet Hastanesi’nde çalışan temizlik ve güvenlik görevlileri ile bir araya geldiler. Günün 3. toplantısını sekreterler ve büro hizmetlerinde görevli çalışanlar ile yapan ve onların şikâyetlerini dinleyen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları sonrasında da hastanede görev yapan hekimler ile toplantı gerçekleştirdiler. Günün 5. Toplantısını Çumra Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti sunan hemşire, ebe, sağlık memuru, laboratuvar ve röntgen teknisyenlerine ayıran Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler bu toplantının ardından da Çumra’da görev yapan aile hekimleri ile bir araya geldiler.

Sağlık çalışanları ile bir araya gelme ve dertlerini dinleme toplantılarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Çalışanlarımızın dertlerini dinlemek, tanışmak ve bütün sağlık tesislerimizin rollerine uygun olan sağlık hizmeti sunmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları yapıyoruz. Yaptığımız toplantılarda çalışanlarımızın dertlerini dinleme fırsatı bulurken aynı zamanda hastanelerimizin rolüne göre hizmet sunmasını aksatan bir durum var mı? Sorusunun da cevabını bulmaya çalışıyoruz” dedi.

KOÇ’TAN TEŞEKKÜR

Prof. Dr. Koç,  “Konya sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik. Sağlık işi ekip işidir. Temizlik görevlisinden uzman doktoruna kadar herkes bizim için değerlidir. Takım içinde başarı hep birlikte olunursa sağlanır, herhangi bir yerdeki aksaklık tüm hastanenin başarısızlığına neden olur” diyerek takım ruhu ile hareket etmenin ve kurumsal bilinci oluşturmanın önemine değindi. Prof. Dr. Koç, Çumra sağlığı adına yeni projelerin de hayata geçirileceğini de sözlerine ekleyerek sağlık çalışanlarının, çalışma ortamlarını en verimli hale getirme gayreti gösterdiklerini belirtti. İl Sağlık Müdürü ve tüm hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

cumra-sagligi-adina-onemli--(1).jpg

cumra-sagligi-adina-onemli--(5).jpg