Çumra Durmuş Ali Çalık Şehir Stadyumu'nda sona gelindi

Çumra Durmuş Ali Çalık Şehir Stadyumu'nda sona gelindi

Çumra ilçesinde yapımı devam eden 3 bin kişilik stadyumun tribün inşaatı ve çevre düzenlemesinde sona gelindi. Çumra’da önceki dönem...

Çumra ilçesinde yapımı devam eden 3 bin kişilik stadyumun tribün inşaatı ve çevre düzenlemesinde sona gelindi.

Çumra’da önceki dönem belediye başkanlarından Durmuş Ali Çalık döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve Durmuş Ali Çalık ismini taşıyan Şehir Stadyumu tribün inşaatında ve çevre düzenlemesinde sona gelindi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, "Önceki dönem belediye başkanlarımızdan Durmuş Ali Çalık döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize kazandırılan Çumra Durmuş Ali Çalık Şehir Stadyumumuz ilçemize uzun yıllar hizmet etmiş ama artık ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelmişti. Görev süremiz içerisinde bu alanı Spor Kompleksi haline getireceğiz diye söylemiştik. Şu anda 3 bin kişilik kapalı tribün, spor salonları ve çevre düzenleme çalışmalarımızda sona geldik." diye konuştu.

Gençliğe ve spora büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Oğuz, Çumra Çatalhöyük Belediyespor Kulübü bünyesinde, futbol, bisiklet, okçuluk, karate, taekwondo, güreş ve yüzme dallarına ait 500’den fazla lisanslı sporcu bulunduğunu söyledi.

Oğuz, "Bu tesislerin ilçeye kazandırılmasında desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Bakanlık Müsteşarımız Faruk Özçelik’e teşekkür ederiz." dedi.

 

Etiketler :