Çumra Belediyesinden eski çalışanlara vefa buluşması

Çumra Belediyesinden eski çalışanlara vefa buluşması

KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçeye hizmet etmiş ve emekli olan eski belediye çalışanları ile mevcut çalışanlar vefa buluşması programında bir...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçeye hizmet etmiş ve emekli olan eski belediye çalışanları ile mevcut çalışanlar vefa buluşması programında bir araya getirildi.

Çumra Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu'nda, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, son 4 yılda yapılan yatırımların anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, burada yaptığı konuşmada, eski çalışanları misafir değil ev sahibi olarak gördüğünü söyledi.

İlçeye emeği geçen herkese teşekkür eden Oğuz, "Bu programı 4 yıldır, 1 Mayıs dolayısıyla düzenliyoruz, artık gelenek haline geldi. Bu program kapsamında ilçemize hizmet etmiş büyüklerimizle, mevcut çalışan mesai arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir vefa buluşması düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıl aramızdalardı ama bugün aramızda olmayan kardeşlerimiz var. Tüm vefat edip aramızdan ayrılanlara Allah rahmet eylesin. Bu programlar sayesinde helallik alma gönül alma fırsatımız oluyor. İnşallah düzenlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Program sonunda katılımcılara geleneksel düğün pilavı ikram edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :