Cumhurbaşkanlığındaki zirveden mutabakat çıktı

Cumhurbaşkanlığındaki zirveden mutabakat çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldiği zirvede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK ile mücadele konusunda kısa, orta ve uzun vadede atılac

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldiği zirvede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK ile mücadele konusunda kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımlar hususunda mutabık kalındığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yaklaşık iki saat 40 dakika süren toplantıda, liderlerin darbe teşebbüsü sırasında yaşadıklarını paylaştığı belirtildi.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP'nin Taksim Meydanı'nda gerçekleştirdiği, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" vesilesiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu tebrik ettiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve genel başkanların, birlik ve beraberlik ruhunun devam ettirilmesi hususunda mutabık kaldığı belirtilen görüşmede, hayatın hızla normale dönmeye başlamasından duyulan memnuniyet de ifade edildi.

Görüşmede ayrıca, FETÖ ve PKK ile mücadele konusunda kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımlar hususunda mutabık kalındığı kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :