Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

AK Parti Bilecik İl Başkanlığından bir grup yönetici, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale ettirdi

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Başkanlığı yöneticileri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

Partinin İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, il yönetim kurulu üyeleri ile Tevfikbey Caddesi'ndeki Ziraat Bankası şubesine giderek, Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale ettirdi.

Şubeye giden 7 yaşında bir kız çocuğu da harçlıklarından biriktirdiği parayı, kampanyaya bağışladı.

Kurtulmuş, bağış sonrası yaptığı açıklamada, ilk kez cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini hatırlattı.

Erdoğan'a teveccühün yüksek olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Netice itibarıyla milletimizin desteği, aşağı yukarı kamuoyu araştırmalarından aldığımız sonuçlara göre yüzde 60 seviyelerindedir. Biz de bu desteği her geçen gün artırmak için teşkilatlar olarak elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bu süreç, yoğun bir şekilde devam ediyor. Başbakanımızın, kendi başına çıkmış olduğu seçim kampanyasında herhangi bir ekonomik destek olmadığı için bu manada gönüllü arkadaşlarla toplandık. Bundan sonraki süreçte de arkadaşlar, desteklerine devam edecek. Daha sonraki süreçte ilçelerde de bağış kampanyasına desteklerimiz devam edecek."

Kaynak:Haber Kaynağı