Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetlerine yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetlerine yoğun ilgi

Erdoğan'ın, resmi twitter hesabından son 3 ay içinde yapılan paylaşımlar 160 milyon kez görüntülendi- 2 milyon 700 bin kullanıcının beğendiği paylaşımları, 1 milyon kullanıcı ise kendi hesapları üzerinden paylaştı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar, 160 milyon kez görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın, twitter'daki resmi hesabı üzerinden son 3 ayda yapılan paylaşımlar, 160 milyon kez görüntülenirken, 2 milyon 700 bin kullanıcı tarafından beğenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetlerini 1 milyon kullanıcı kendi hesapları üzerinden paylaşırken, 217 bin kullanıcı da tweetlere yorum yazdı.

Öte yandan Erdoğan'ın, 6 milyon 19 bin 774 ile en çok görüntülenen ve etkileşim alan tweeti, Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne ilişkin paylaştığı, "Bugün #TekMilletTekYürek diyerek asaletini tüm dünyaya bir kez daha gösteren milletime şükranlarımı sunuyorum." oldu.

Son 3 ayda paylaşılan diğer popüler tweetler şunlar:

"Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım."

"Birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde göstermek için tüm vatandaşlarımı #TekMilletTekYürek olmaya Yenikapıya davet ediyorum."

"Milletimizi demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara, havalimanlarına davet ediyorum."

"Durum tam anlamıyla normalleşene kadar sokaklardan, havalimanlarından ve meydanlardan ayrılmayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :