Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Instagram hesabı dünya gündemine oturdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Instagram hesabı dünya gündemine oturdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Instagram hesabı, paylaşım etki oranında dünya liderlerini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti.

Facebook, Twitter ve Instagram gibi dev sosyal mecralara ilişkin önemli istatistikler yayınlayan Twiplomacy, son olarak dünya liderlerinin Instagram hesaplarına ilişkin önemli bir raporu paylaştı.

Rakamlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Instagram hesabının dünya liderleri arasında ilk sıralarda olduğunu gösteriyor. Öte yandan Erdoğan'ın Instagram paylaşımları, beğeni ve yorum sayısıyla dünyada en fazla etkileşim alanlar arasında da listenin ikinci sırasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmî Instagram hesabı.

resized_fe5ff-a1c84589resized_8299befad1760c9mjirfxsaagcm1-001.jpg

Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ülkelerin Cumhurbaşkanları, Başbakanları ve diğer siyasi parti liderleri sosyal medyayı olabildiğince etkin kullanıyor.

İstatistiklere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşım başı ortalama 141.454 beğeni ile dünyada en fazla beğeni alan ikinci lider. Öte yandan paylaşım etki oranına bakıldığındaysa 9.67 puan ile listenin birinci sırasında yine Erdoğan'ın hesabı geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer sosyal medya hesapları: Facebook / Twitter