Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye üyeliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye üyeliği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:- "Bugün tarihi bir gün, 18 maddelik anayasa değişikliğinin ilk uygulamasını bugün yapmış oluyoruz"- "Her zaman ifade etmiştir, açık yüreklilikle 'Partimle benim gönül bağım devam ediyor' diye. O devam eden gönül ba

ANKARA (AA) - AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 18 maddelik anayasa değişikliğinin ilk uygulamasının bugün yapılacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye üyeliğine ilişkin, "Her zaman ifade etmiştir, açık yüreklilikle 'Partimle benim gönül bağım devam ediyor' diye. O devam eden gönül bağını, bugün fiziki, resmi hale getirmiş oluyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi bir gün yaşandığını vurgulayarak, "18 maddelik anayasa değişikliğinin ilk uygulamasını bugün yapmış oluyoruz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Kurucu Genel Başkanı olduğunu hatırlatan Sorgun, tekrar partiye üye olmasından şeref duyduklarını dile getirdi. Sorgun, ne Süleyman Demirel'in ne de Turgut Özal'ın partisiyle ilişkisini kestiğini ifade etti.

AK Parti ile gönül bağının devam ettiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman açık yüreklilikle dile getirdiğini söyleyen Sorgun, "O devam eden gönül bağını, bugün fiziki, resmi hale getirmiş oluyor. Önündeki anayasal engel kalkmış oluyor. Bu partimiz için bir şereftir. Bugün aylar sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı burada görmek büyük bir onur, tarihi bir olay. Bunun partimize, ülkemize, milletimize hayırlı mübarek olmasını diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı