Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifa eden başkanlarla ilgili uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifa eden başkanlarla ilgili uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filminde yanlışın düzeltilmesini istedi. Erdoğan, yeni sınav sisteminin iyi anlatılmasını isteyerek "Dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin yok” ifadesini kullandı.Erdoğan istifa eden il başkanlarına da değindi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Ankara, Aksaray, Batman, Bilecik, Burdur, Edirne, Erzurum, Karabük, Manisa, Mersin, Şanlıurfa, Tokat ve Kilis illerinin milletvekillerini topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda milletvekillerinin görüş ve önerilerini aldığı ve yeni talimatlar veridiği ortaya çıktı. İşte toplantının perde arkası...

YENİ LİSEYE GEÇİŞ SİSTEMİ İYİ ANLATILSIN

İHA'nın haberine göre, Erdoğan, milletvekillerine TEOG sonrası yeni liseye geçiş sistemle ilgili olarak talimat vererek, iyi anlatılmasını istedi. Erdoğan, "Dershaneler ve etüt merkezlerinin yeniden canlandırılmasın asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

İSTİFA EDEN BAŞKANLAR MESAJI

İstifa eden başkanlarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sakın onları dışlamayın" ifadesini kullandı.

AKM İÇİN 4 PROJE VAR

Atatürk Kültür Merkezi projesi ile ilgili de konuşan Erdoğan 4 proje olduğunu yeşil alanı çok olanın öne çıkacağını dile getirdi.

CAM FİLMİ DÜZENLEMESİ

Son günlerde çok konuşulan otomobillerdeki cam filmi düzenlemesi ile ilgili Erdoğan'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yanlış yaptılar. Yanlış, mağduriyet yaratılmasın. Düzeltilmesi için Maliye ve İçişleri Bakanlıklarına talimat verdim" dediği öğrenildi.