Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2023 seçimleriyle ilgili yeni açıklama! Öne alınabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023’te ülkemiz demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkûm etmemekte kararlıyız" dedi ve Haziran'da beklenen seçim tarihin birazcık öne alınabileceği mesajını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında, “2023’te ülkemiz demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkûm etmemekte kararlıyız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında önemli açıklamalarda bulundu. 2023 seçimleriyle ilgili hazırlıklarını zaten uzun bir süredir yürüttüklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran seçimlerinin biraz öne alınabileceğine işaret edip, AK Partili kadınlardan sandıkları patlatmalarını istedi...

erdogan-secim-antalya.jpg

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

  • Sevgili Antalyalılar, değerli yol arkadaşlarım. Sizleri selamlıyorum. Sizleri birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bugün açılışını yaptığımız projelerin, Antalya'ya hayırlı olmasını diliyorum. 89 ayrı yatırımı bugün Antalya'mıza kazandırmanın gururunu yaşadık. Bugün Antalya'daki katılımını istedim. Resmi rakamlar 90 olduğunu söyledim. Oradan Manavgat'a geçtik. Bir o kadar da orada vardı.
  • Geçen ay çok ciddi sel ve taşkına maruz kalan Kumluca ziyaretimizde, 1 ay içerisinde devletimizin desteği ile bu yaraların nasıl sarıldığını görmüş olduk. Yangın bölgelerindeki gençleştirme çalışmaları görmüş olduk. Gündemi zehirleyen muhterislere rağmen Türkiye bu zorlukların üstesinden gelmeyi bilmiştir. Kumluca'da AFAD, Kızılay 2-3 gün içerisinde ekiplerle bu sıkıntılı halden vatandaşlarımızı kurtardılar. Kumluca şimdi yeni bir görünüme sahip oluyor. Bunları birlikte yapıyoruz. Yola çıktığımızda ne dedik. Durmak yok yola devam.

"2023'TEN SONRASINI DA TÜRKİYE'DE BİZ İMAR EDECEĞİZ"

  • Şurada 4-5 gibi bir dönemde yoğun bir çalışma yapıp inşallah sandıkları patlatırcasına neticeyi alacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de biz imar edeceğiz. Dünya Türkiye'ye bakıyor. Rusya-Ukrayna'da dünya bir müdahalede bulunabiliyor mu? Hepsi silah tüccarlarına bakıyor. Biz de acaba dünya barışını nasıl sağlayabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Putin ile görüşüyoruz, Zelenski ile görüşüyoruz. Biz biliyoruz ki dünya anca barış üzerinde yükselir. Sayın Putin bana diyor ki ben tahılı vereyim siz fakir Afrika ülkelerine ulaştırın. Biz bunu una çevirelim, Afrika ülkelerine gönderelim. Mutabık kaldık. Fakat biz kararlıyız, biz fakir Afrika ülkelerine bu ürünleri göndereceğiz.

TÜM ZARARLARI REKOR SÜREDE GİDERİYORUZ

  • Şimdi nerede bu devlet diye sorulmuyor. Tüm zararları rekor sürede gideriyoruz. Hep beraber bölgelere dağıldık, bizim için önemli olan... Anamız da orası babamız da orası... Bugün bir tanesi şunu söyledi. Ben böyle bir şeyi umut etmezdim ama siz beni yanılttınız. Siz bizi süratle yaptınız teslim ettiniz. Evler de maşallah villa. Emeği geçen arkadaşlara Bakan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

CHP'YE GÖNÜL VEREN MİLLETİM

  • Bugünkü buluşmamızı, demokrasimiz için çok önemli bir yerde gerçekleştiriyoruz. Gerçekten muhteşem bir tarih var orada. Celal Bayar ve Adnan Menderes tarafından temelleri atılan bir dokuma fabrikası. Şimdi bunun altını çiziyorum. CHP'ye gönül veren milletim, 27 Mayıs zihniyetinin ve Yassıada zulmünün de bir nişanesi olarak da bunu görsün. Türkiye'nin 70 sene önce başlattığı kalkınma yolcuğunun nasıl ve kimler tarafından kesildiği gösteren bir mekandayız.

2023 SEÇİMLERİ NE ZAMAN? ERDOĞAN'DAN SEÇİM TARİHİNİ ÖNE ALMA AÇIKLAMASI

  • Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır.
  • Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili çalışmaları sürdürüyorduk. Biz vereceğimiz hizmetleri en ince detaylarına kadar çalıştık. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına, yüksek gerilim hattına teslim etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından ve Türk kavramından nefret edenlerle mücadele edeceğimiz bir seçim dönemi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum. Onlar ne yaparsa yapsın, biz işimize bakıyor, usta bir satranç oyuncusu maharetiyle demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.

BAŞÖRTÜSÜ DZENLEMESİ ANAYASA TEKLİFİ

  • Meclis'e sunduğumuz Anayasa değişikliği teklifi ile inşallah kadınlarımızın kılık kıyafet özgürlüğünü garanti altına alacak, aile kurumunu, sapkın akımların sinsi saldırıları karşısında daha muhkem hale getireceğiz. Kimin demokrasi ve özgürlüklerden, kimin de faşizm ve yasaklardan yana olduğunu gösterecek bu tarihi düzenlemenin 400'ün üzerinde kabul oyuyla Meclis'imizden geçeceğini ümit ediyoruz. Milletimizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye vizyonumuzu inşa edene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

erdogan-antalya-kadin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.