Cumhurbaşkanı Erdoğan'a videolu doğum günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a videolu doğum günü mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kurumlarında kalan çocuk, yaşlı ve Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı- Çocuklar, "Tayyip dede" diye seslendikleri Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu- Görüntülerde kutlama mesajına yer veril

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kurumlarında kalan çocuk, yaşlı ve Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü hazırladıkları video ile kutladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kurumlardaki çocuk, yaşlı ve Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak için çektikleri videoda, "Seni çok seviyoruz", "Mazlumların umudu, milletin gururu Tayyip dede iyi ki doğdun", "Sessizlerin sesi Tayyip dede" mesajları yolladı.

Yaşlılar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Doğum gününüz kutlu olsun", "İyi ki varsınız", "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dileğinde bulundu.

Kudüs direnişinin sembolü 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi de Filistin'den Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Görüntülerde mesajına yer verilen Cüneydi, "Bugün zatıalinizin doğum günü olması büyük bir şereftir. Bu halkınız ve dünyanın her köşesindeki Müslümanlar için övünçtür. Benden ve tüm Filistinli çocuklardan sevgiler, saygılar. Binlerce teşekkür kıymetli baba." ifadelerini kullandı.

Ayrıca görüntülerde, Karadenizli bir sanatçının Erdoğan'a şarkılı doğum günü mesajı da yer aldı.

Videoda, işitme engellilerin mesajları ise işaret diliyle aktarıldı. İşitme engelliler, Erdoğan'a "Sayın Cumhurbaşkanım, doğum gününüzü kutlarım. Sizi duymasak da sesinizi kalbimizde işitiyoruz. Sizi çok seviyoruz" mesajlarını gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, doğum günü kutlamalarına ilişkin videoyu izlediği belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :