Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yaparsa yapsın Kandil ve FETÖ’cülerle kurduğu ortaklığı gizleyemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yaparsa yapsın Kandil ve FETÖ’cülerle kurduğu ortaklığı gizleyemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Ne yaparlarsa yapsınlar; iktidara gelmek, koltuklarını korumak uğruna bölücüler ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Ne yaparlarsa yapsınlar; iktidara gelmek, koltuklarını korumak uğruna bölücüler ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler" dedi.

Milet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ve terör örgütü PKK'nın yuvası olan Kandil'den aldığı destek, toplumun büyük kesiminde tepkilere neden oldu. Seçimde ikinci tura sayılı günler kala, seçim kampanyasına milliyetçi olarak devam eden koalisyon adayının sosyal medya paylaşımlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun terör örgütleriyle ortaklık kurduğunu belirterek, "Terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler. Ne CHP Genel Başkanı ne de masadaki arkadaşları, “kana kan, intikam intikam” naraları atanlarla ortak miting düzenlerken asla gocunmadılar, asla utanmadılar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

14 Mayıs’tan önce terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler.

Seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler. Elbette bunu babalarının hayrına yapmadılar.

Ne CHP Genel Başkanı ne de masadaki arkadaşları, “kana kan, intikam intikam” naraları atanlarla ortak miting düzenlerken asla gocunmadılar, asla utanmadılar.

Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar.

Oysaki takke düşmüş, kel görünmüştür; milletin gözünden kaçırmaya çalıştıkları tüm rezillikler tek tek ortaya saçılmıştır.

Ne yaparlarsa yapsınlar; iktidara gelmek, koltuklarını korumak uğruna bölücüler ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler.

Son 40 yıldır ülkemizin başına musallat edilen, tıpkı bir sülük gibi Kürt kardeşlerimizin kanını emen terör illetinden milletimizi kurtaracağız.

CHP Genel Başkanı’nın meydanlarda verdiği sözler de kapalı kapılar ardında yaptığı pazarlıklar da bunu engelleyemeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.