Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya STK'larını ağırlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya STK'larını ağırlayacak

Konya STK’ Başkan Yardımcısı Kutlu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya Sivil Toplum Kuruluşlarını Beştepe Külliyesi'nde ağırlayacak" dedi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Konya STK'ları Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kutlu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya Sivil Toplum Kuruluşlarını Beştepe Külliyesi'nde ağırlayacak" dedi.

AHMET SORGUN ARACI OLDU

'Erdoğan'ın, AK Parti Konya milletvekili Ahmet Sorgun aracılığıyla Konya STK'larını Beştepe'ye davet ettiğini' söyleyen Prof. Dr. Önder Kutlu, "Konya, Sayın Cumhurbaşkanımız için çok önemlidir. Yine Konya, gerek Suriyeli mülteci kardeşlerimize kucak açması gerekse dünyanın birçok yerine olduğu gibi Bayır Bucak Türkmenleri'ne yaptığı yardımlarla da hem Cumhurbaşkanımız hem de Sayın Başbakanımızın takdirini kazandı. Dolayısıyla AK Parti Konya milletvekili Ahmet Sorgun aracılığıyla Konya STK'larını Beştepe'ye davet etti. Latin Amerika gezisi sebebiyle ertelenen Beştepe ziyareti önümüzdeki günlerde gerçekleşecek" dedi.

onder-kutlu-(2).jpg

KONYA'YA ÖZEL VE BİR İLK OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret için yaklaşık 70 kişilik liste belirlendiğini ifade eden Önder Kutlu, "Cumhurbaşkanımızı ziyarete gidecek 70 civarında isim belirlendi, bunların içinden seçilecek listeyle Beştepe ziyaretini gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Konya'ya özel 2-3 saatini ayıracağını da ifade etmişler. Biz de Konya'nın sorunlarını aktarabilmek adına bu zamanı iyi değerlendirebilmeliyiz. Bu ziyaret Konya'ya özel ve ilk olacak" ifadesini kullandı. Öte yandan Konya STK'larının Cumhubaşkanı ziyaretinden sonra ilerleyen günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşeceği öğrenildi.

M. Ali Elmacı-Memleket