Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de

Erdoğan, Türk EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Kocaeli Garnizon Komutanlığını ziyaret etti

KOCAELİ (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Kocaeli Garnizon Komutanlığını ziyaret etti.

Komutanlığı ziyaret eden Erdoğan, daha sonra helikopterle İzmit'teki atletizm pistine geldi.

Buraya otobüsle gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muradiye Kültür Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından açılan Perşembe Pazarı'ndaki kermesi gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Kocaeli'de toplu açılış töreni yapacaklarını belirterek, şunları söyledi:

 "Yaklaşık 550 trilyon tutarındaki bu açılışların Kocaelimize, Kocaeli'nin siz güzel insanlarına hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Şu anda da anlamlı bir çatının altındayız. Zira burada Muradiye Vakfı mensubu hanım kardeşlerimin kendi tüm el işleriyle, kendi el maharetlerini ortaya koymak suretiyle vakıflarını güçlendirme gayretlerini de her türlü takdirin üzerinde buluyor ve kendilerini de alkışlıyorum. Bu vakıf anlayışının zenginleşerek devamını özellikle arzuluyorum ve bu konuda da inanıyorum ki valimiz olsun, belediye başkanlarımız olsun, bu vakıf hizmetlerinin yanındadır, yanında olmaya da devam edeceklerdir."

Erdoğan, daha sonra kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi ve satranç takımı hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı