Cumhurbaşkanı Erdoğan: İtibar suikastleri düzenlediler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İtibar suikastleri düzenlediler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Beykoz 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları... 

SOSYAL MEDYADA İTİBAR SUİKASTLERİ
"Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe girişimlerinde FETÖ, bu alanı (sosyal medya) pervasızca, hoyratça, namertçe kullanmaktan çekinmemiştir. Haftalar, aylar boyunca şişirilmiş hesaplar, sahte karakterler üzerinden itibar suikastleri düzenlemiş, yalan ve iftira üstümüze boca edilmiştir. Milli ve yerli tavır sergileyen kim varsa FETÖ'nün tetikçilerinin hedefi olmuştur.

ANA MUHALEFET KÜRSÜLERİNİ FETÖ'YE KİRALADI
''Ana muhalefet partisi ve başındaki zat da meclis kürsülerini FETÖ'ye kiralayarak bu kalleş saldırılara kol kanat germiştir. Hiç utanmadan, arlanmadan, zerrece yüzleri kızarmadan haftalarca FETÖ'nün linç kampanyasına destek oldular. Ana muhalefet ortalığa boca edilen iftira ve montajlardan nemalanmaya çalışırken, biz bu ahlaksızlığa prim vermedik. FETÖ'nün sosyal medya terörizmine asla boyun eğmedik."

"HEPİMİZİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI UYANIK OLMASI GEREKİYOR"

"Hepimizin çok dikkatli olması uyanık olması gerekiyor. Önümüzdeki süreçte tüm teşkilat mensuplarımızın azami teyakkuz halinde bulunmaları azami önem arz ediyor. Her seçimde olduğu gibi 2019 seçimleri öncesinde de partimizin birlik ve beraberliğini örselemeye gücünü azaltmaya, konsantrasyonunu bozmaya yönelik teşebbüslerin olması kaçınılmazdır. Kendi hastalıklarını, kısır tartışmalarını bize sirayet ettirmeye çalışanlar muhakkak çıkacaktır"

BUGÜNLERE MANŞETLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA GELDİK
"Biz bugünlere, medya operasyonları ile değil manşetlerle çarpışa çarpışa geldik. Bugünlere vesayet odaklarının desteği ile değil milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürerek geldik"

KANAL RİVA PROJESİ
"Riva Deresi ve çevresini yepyeni bir çehreye kavuşturuyoruz. Kanal Riva projesi ile mevcut dereyi ıslah ederek bir turizm kompleksi yapacağız. Projenin hayata geçmesi ile yaklaşık 5 bin kişiye iş ve istihdam sağlayacağız. 15 yıllık hizmet ve yatırım kervanının aksamasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. 2019 seferimizi başlatıyoruz"