Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davamızı daha fazla insana anlatacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davamızı daha fazla insana anlatacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, parti kadroları arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendireceklerini, Türkiye'nin beşeri ve entelektüel hazinesinden daha fazla istifade edeceklerini vurguladı.

Parti Vizyonu ve Mahalli İdare Seçim Beyannamesi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçim beyannamesini açıklayacaklarını belirterek, Türkiye Yüzyılı'nın belediyecilik vizyonunu detaylarıyla ortaya koyacaklarını ifade etti.

Kongre Merkezi ve Mimarlık Anlayışı:

Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nin mimari anlayışının partiye yakışır bir yapı olmasına özellikle vurgu yaparak, gelenekle moderni, yerel malzemeler ile teknolojiyi bir araya getirerek inşa ettiklerini söyledi.

Engelsiz ve Çağdaş Hizmetler:

Kongre merkezinin engelsiz bir yapı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, binanın tüm alanlarının engelli dostu tasarlandığını ve bu sayede engelli vatandaşların herhangi bir zorluk yaşamayacağını vurguladı.

Teşkilat ve Toplumsal İstişare:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre merkezinin aynı zamanda parti içi istişarelerin ve toplumsal etkileşimlerin gerçekleştirileceği bir mekan olacağını belirterek, geniş katılımlı programları burada düzenleyeceklerini açıkladı.

Dava ve Birlik Ruhu:

Parti kadroları arasındaki muhabbeti, dayanışmayı ve birlik beraberlik ruhunu daha fazla güçlendireceklerini ifade eden Erdoğan, parti olarak Türkiye'nin zengin beşeri ve entelektüel hazinesinden daha fazla istifade etme çabası içinde olacaklarını belirtti.

Şükran ve Dua:

Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nin kazanılmasında emeği geçen tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederken, destek ve duaları için millete minnettarlık ifade etti. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.