Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cerablus ile BiP'ten görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cerablus ile BiP'ten görüştü

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cerablus'ta devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan bir yüzbaşı ile yaptığı görüntülü...

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cerablus'ta devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan bir yüzbaşı ile yaptığı görüntülü görüşmede, Turkcell'in BiP uygulaması kullanıldı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen program sırasında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Cerablus bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Tankçı Yüzbaşı Efe Trabzon ile bir görüşme gerçekleştirdi.

BiP üzerinden görüntülü olarak gerçekleştirilen tarihi görüşmede Yüzbaşı Trabzon, sahadaki gelişmelerle ilgili bilgi verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Komutan altındaki bütün askerimize buradan selam, sevgilerimizi gönderiyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Aldığım haberlerle gururlanıyorum." dedi.

Bugüne kadar 190'ın üzerinde ülkede 9 milyondan fazla indirilen BiP, görüntülü ve sesli arama özellikleri ile rakiplerinden ayrılırken, tamamen yerli kaynaklarla Türkiye'de geliştiriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :