Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Aralık'ta Sivas'a gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Aralık'ta Sivas'a gelecek

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'a geleceğini bildirdi. Şahin, yaptığı...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'a geleceğini bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Eylül'de ilçe kongrelerini bitirdiklerini belirterek, 10 Aralık'ta 6. Olağan İl Kongresini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Şahin, şunları kaydetti:

"30 Eylül 2017 itibari ile ilçe kongrelerimizi tamamladık ve il kongresi zamanı geldi. Genel merkezimiz geçtiğimiz hafta Rize, Giresun ve Bayburt il kongreleri ile süreci başlattı. Büyükşehirlerin henüz bitmeyen ilçe kongreleri var, ancak bir taraftan il kongreleri bir taraftan ise ilçe kongreleri devam edecek. Sadece Sivas'ta değil Türkiye genelinde 31 Aralık'a kadar bütün kongreler bitmiş olacak.

Genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanlığımızın birlikte oluşturduğu kongre takviminde Sivas 6. Olağan İl Kongresi 10 Aralık olarak belirlendi. Kongremize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimi Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :