Cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu için 100 bin imza

Cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu için 100 bin imza

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan ve 100 bin imza toplaması gereken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için Kayseri'de...

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan ve 100 bin imza toplaması gereken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için Kayseri'de partililer tarafından imza verilmeye başlandı.

Kayseri Adalet Sarayı önünde bir araya gelen partililer adına açıklama yapan Saadet Partisi'nden milletvekili aday adayı ve Kayseri eski Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, bugün burada Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu'nun cumhurbaşkanlığı için istenen imza çalışması için Kayseri teşkilatları olarak toplandıklarını söyledi.

Kayseri'nin birçok mahallesinde, noktasında insanları adliyeye taşıyabilmek için tüm teşkilatlar olarak hazırlıklarını yaptıklarını belirten Arıkan, "Bugün itibariyle 9 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'ye kadar tüm teşkilatlarımız 'hazır ol' vaziyette imza çalışmalarına devam edecek. Şu ana kadar 30 bine yaklaşan bir imza söz konusu. Bu akşama kadar çok büyük bir ihtimalle 100 bin imza tamamlanacak ama biz bu akşam itibariyle çalışmalarımızı sona erdirmeyeceğiz. Çarşamba akşamına kadar 100 bin şartını gözardı ederek, gücümüzün yettiği oranda gayret içerisinde olacağız inşallah." diye konuştu.

Saadet Partisi olarak 5 Y'den asla müsaade etmeyeceklerini ve 5 A'dan da asla taviz vermeyeceklerini ifade eden Arıkan, "Huzurlarınızda teşkilat olarak söz veriyoruz. Yolsuzluğa, yandaşlığa, yalakalığa, yasağa ve yağmaya izin vermeyeceğiz. Akıl, adalet, ahlak, asalet ve adanmışlıktan da taviz vermeyeceğiz." dedi.

Konuşmanın ardından Arıkan ve partililer Kayseri Adalet Sarayı'na geçerek Karamollaoğlu için imza verdi. Arıkan, burada çalışan görevlilere karanfil dağıttı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :