Cuma buluşmaları sürüyor

Cuma buluşmaları sürüyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı’nı Dumlupınar Camii'nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Dumlupınar Mahallesi oldu. Dumlupınar Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istek ve önerileri dinledi.

Başkan Pekyatırmacı, namaz için camiye gelen çocuklarla da yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Çocuklardan gelen özçekim ve topaç çevirme davetini de geri çevirmeyen Başkan  Pekyatırmacı, çocuklarla neşeli diyaloglar yaşadı.  

Programda Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri de eşlik etti.

Selçuklu'da her mahalleye yaşam kalitesini arttıracak tesis ve hizmetler kazandırıldığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Dumlupınar Mahallesi de bölgesine değer katan  sosyal, sağlık ve eğitim yatırımlarıyla önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Dumlupınar Aile Sağlığı Merkezi, Selçuklu Muhtarlar Derneği ve Dumlupınar Sosyal Tesisimiz son dönemde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan tesislerden bazıları. Bütün bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde halkımızla kurduğumuz güçlü bağ ve çözüm odaklı hizmet anlayışı büyük  paya sahip. Bu anlayış  çerçevesinde geleneksel hale gelen Cuma Buluşmaları ile de hemşehrilerimizi dinliyoruz,ilçemizin standardını daha da yükseltecek olan fikir ve önerileri dinliyoruz. Cuma Buluşmaları ile hizmetlerimiz bereketleniyor" dedi.

Başkan Pekyatırmacı, sözlerini Türk milletinin hain darbe girişimine dur dediği  15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 20.00’da Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan programlara tüm vatandaşları davet etti. 

a-021.jpg