Çubuk'ta şehit yakınları ve gaziler için tören düzenlendi

Çubuk'ta şehit yakınları ve gaziler için tören düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince, Çubuk'ta Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verilen şehit yakınları ve gaziler için tören düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı'nın...

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince, Çubuk'ta Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verilen şehit yakınları ve gaziler için tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde Ankara Valiliği tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verilen 15 Temmuz Gazisi Şevket Karamık ve şehit polis memuru Ahmet Çam'ın eşi Emine Çam'ın onuruna yemek verildi.

Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde verilen yemeğe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Halil Yükselen, İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emin Tamtürk, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Halil Yükselen, burada yaptığı konuşmada, Ankara’da yapılan programın ardından ilçelerinde de bir program yapmak istediklerini belirterek, "Madalya ve berat verilen şehit yakınlarımız ve gazilerimizi tebrik ediyorum. Sizler bu devlete olan borçlarınızı ödediniz. Bizler de devlet olarak sizlere olan borçlarımızı ödemeye çalışıyoruz. Ama ne yapsak sizlerin hakkınızı ödeyemeyiz. Sizlere devletimiz, milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum." diye konuştu.

Çubuk İlçe Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da şehit yakınları ve gazilere verilen değerden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :