Çubuk'ta pazar esnafına ziyaret

Çubuk'ta pazar esnafına ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan ilçedeki pazar yerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam...

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan ilçedeki pazar yerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Çenet ve Başkan Acehan, Ramazan Bayramını kutlayarak bol kazançlar diledi.

Çenet, burada yaptığı açıklamada, halk pazarlarının insanların bir araya gelmesi bakımından önemli olduğunu söyledi.

Vatandaşların sorunlarını belirlemede pazar yerlerinin önemli yer tuttuğunu ifade eden Çenet, şöyle konuştu:

"İlçemizde bir yandan çalışmalar yürütürken, belediye başkanımız ve daire amirlerimizle her fırsatta halkımızla iç içe oluyoruz. Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri, halkımızla buluşmamız açısından önemli. Biz de pazar yerlerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz. İki gündür esnafımızı geziyoruz çok güzel bir hareketlilik yaşandığını söylüyorlar. İnsanlarımızı mutlu, huzurlu ve güler yüzlü görmek bizleri de memnun ediyor."

Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldıran Başkan Acehan, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda talimatlar vererek, "Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Haklı talep ve istek her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Halka hizmet için buradayız ve sonuna kadarda hizmetimizi sürdüreceğiz." dedi.

Acehan, ziyarette pazarda fenalaşan ve yere düşen yaşlı bir vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaşlı vatandaş, ambulansla Çubuk Devlet Hastanesine sevk edildi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Çenet ve Acehan'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :