Çubuk'ta Afrin şehitleri anıldı

Çubuk'ta Afrin şehitleri anıldı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Yunus Emre Anadolu Lisesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için anma programı düzenlendi.Zeytin Dalı...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Yunus Emre Anadolu Lisesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için anma programı düzenlendi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için Yunus Emre Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Programda ayrıca Mehmetçik için bestelenen kahramanlık türküleri öğrenciler tarafından seslendirildi ve Afrin harekatı ile Mehmetçik'in kahramanlıklarını anlatan kısa film gösterildi.

Okul Müdürü Fehmi Alcan, yaptığı konuşmada, öğrencilere düzenledikleri etkinlik dolayısıyla teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Mehmetçikimiz şu anda Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında göğüs göğse, canları pahasına, sırf bizler rahat edelim diye eli kanlı terör örgütleriyle mücadele ediyor. Hedefleri vatanın bütünlüğü ve korunması olan askerlerimiz, eşine pek rastlanmamış kahramanlık destanı yazmakta ve bu uğurda can vermektedir. Sizlere de bu vatan için okumak ve ülkemizi her anlamda en üst seviyeye çıkartmak görevi düşüyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :