Çubuk Terör Mağdurları Derneğiden kınama

Çubuk Terör Mağdurları Derneğiden kınama

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde faaliyette bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, yayımladığı mesajla peş peşe...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde faaliyette bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, yayımladığı mesajla peş peşe gelen terör olaylarını kınadı.

Dernek Başkanı Avan, yayımladığı mesajda, yurdun çeşitli illerinde meydana gelen terör saldırılarını kınadığını kaydetti.

"İnşallah akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında boğulacaklar." ifadesini kullanan Avan, şunları aktardı:

"TSK ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler. Askerlerimize karşı yapılan bu hain terör olayları nedeniyle acılı yüreğimize, tekrar ateş koru düşmüştür. Bu acı haberler, bizleri derinden üzmüştür. Bu saattin sonra, terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara verilmeden, kökü kurutuluncaya kadar devam edilmelidir. Bu vatan hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Merhamette edilmemelidir ve şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de bu girişimize devam ediyoruz. Vatan hainin cezası idamdır. Bölücü terör örgütlerinin, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza yapılan hu hain saldırıyı yapan bölücü terör örgütü PKK’lı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :