Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Çubuk Turşusu Satacak

Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Çubuk Turşusu Satacak

ANKARA (AA) - Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi, ilçede turşu üretimini desteklemek amacıyla Türkiye genelindeki tarım kredi kooperatiflerinde Çubuk turşunun...

ANKARA (AA) - Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi, ilçede turşu üretimini desteklemek amacıyla Türkiye genelindeki tarım kredi kooperatiflerinde Çubuk turşunun satışına başladı.

Çubuk Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ercan Akkan, bu yıl başladıkları çalışmada satışların taleplere göre her geçen gün daha da artacağını tahmin ettiklerini belirtti.

İlk günden turşu satışlarında beklentilerinin üzerine çıkıldığını vurgulayan Akkan, "Bizim amacımız üreticimizin daha çok üretim yapmasını ve herhangi bir aracı olmadan direk tüketiciye satışını sağlamaktır. Tarladan üreticiye, üreticiden sofraya aracıları kaldırarak, hem çiftçimizin hem üreticimizin kazanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Akkan, kamu kurum ve kuruluşlarından talepler aldıklarını anlatarak, Çubuk turşusunun ilk yılki minimum satış kapasitelerini 100 ton olarak belirlediklerini ve internet üzerinden satışların bu haftadan itibaren başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı