Çubuk Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi

Çubuk Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi

KONYA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.İmza törenine, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Hizmet...

KONYA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, Hizmet İş Sendikası Ankara 2’inci Şube Başkanı Recep Dere, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş, Zeki Metin, belediye müdürleri, işçiler ve davetliler katıldı.

Başkan Acehan, özel bir toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Hizmet İş Sendikası ile 61 işçinin iki yıllık sözleşmesini imzaladıklarını belirtti.

Çubuk halkına el birliği ile hizmet ettiklerini kaydeden Acehan, şöyle konuştu:

"Bu gemi batarsa, rotasından çıkarsa, hep beraber batarız. Gideceğimiz menzile hep birlikte gidiyoruz. Hepimiz bu anlamda bir sosyal ortağız. Ben başkan olarak belediyenin kasasını rast gele boşaltsam, buna belediye çalışanları olarak ilk önce sizler karşı çıkmalısınız. Bizde 4 yıl öncesine göre çalışan daha az sayıda. Bu benim cimriliğimden değil, biz işe adam alma çabası içerisinde olduk, adama iş uydurmadık. Eşimizi, dostumuzu, yeğenimizi gelsin de bu kadroları dolduralım anlayışı içerisinde hiç olmadık."

Keskin ise, ülke menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir sendika olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Acehan, Keskin ve Dere, toplu iş sözleşmesini imzaladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :