CSKA Moskova-Roma maçına doğru

CSKA Moskova-Roma maçına doğru

Roma Teknik Direktörü Garcia:

MOSKOVA (AA) - Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda yarın CSKA Moskova ile yapacakları maça ilişkin "Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacak ve en azından bir puan almaya çalışacağız" dedi.

Garcia, CSKA Moskova-Roma karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında, evlerinde 5-1 yendikleri Rus takımının zor bir rakip olduğunu hatırlatarak, "Avrupa'da bizden güçlü birçok ekip olsa da Roma her zaman Roma'dır. Yarın kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız" değerlendirmesini yaptı.

Brezilyalı defans oyuncusu Maicon'un sağlığına kavuştuğunu ancak maç formuna henüz kavuşmadığını ifade eden Garcia, şunları söyledi:

"Kura çekildiğinde 5. maçlardan sonra en azından gruptan çıkmak için gereken puanı alacağımızı düşünmüştük. Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacak ve en azından bir puan almaya çalışacağız."

- CSKA Moskova cephesi

CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutski ise maçın, 5-1 kaybettikleri ilk karşılaşmada yaptıkları hatalardan ders alıp almadıklarını göstereceğini belirterek, "İkinci tura yükselmek için önümüzde iyi bir fırsat var. Orta sahada yaşadığımız sorunları çözmek için çalışıyoruz. Yine de son 2 maçımızı, puana fazlasıyla ihtiyaç duyan Manchester City ile yapmayacak olmamız bir avantaj" ifadesini kullandı.

Slutski, Rusya Premier Ligi'nde kaydettiği 7 golle gol krallığında 2. sırada bulunan Bebras Natcho'dan yoksun sahaya çıkmanın kayıp olduğunu, diğer bir orta saha oyuncusu Pontus Wernbloom'un da oynayıp, oynamayacağının maç günü belli olacağını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı