Çözüm ailesi veli bilgilendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi

Çözüm ailesi veli bilgilendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi

Özel Konya Çözüm Temel Lisesi’nde geçen hafta veli toplantıları yapıldı. Toplantılara yoğun katılım oldu. Toplantıda velilere okulun genel işleyişi hakkında ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler de verildi.

Toplantılarla velilerini sürekli bilgilendiren Özel Konya Çözüm Temel Lisesi, planladığı ve uyguladığı tüm faaliyetlerle ön planda olmayı başarıyor. Toplantıda konuşan Okul Müdürü İbrahim KALAYCI: “Okulda yaptığımız faaliyetlerimizi sizinle paylaşmak istiyorum bu faaliyetlerimizde birikimi, emeği göreceksiniz. Kurumumuzda karakter eğitimi çalışmaları ile şahsiyeti kuvvetli gençlik yetiştirmek istiyoruz, bu çerçevede bu çalışmaları çok önemsiyoruz ki çalışmalarımızı öğretimle birleştirince olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Rehberlik çalışmalarımızla öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Bugün kurumumuzdaki bu başarılar ekip çalışmasının ürünüdür, burada kurum yönetimime, öğretmen arkadaşlarıma ve büyük fedakârlıklar göstererek buraya daha iyi eğitim alması için öğrencilerimizi gönderen siz velilerimize teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.

Özel Konya Çözüm Temel Lisesi olarak her yeni dönemde farkındalık ortaya koyacak çalışmalar ile kendilerini, velilerini ve öğrencilerini yetiştirme gayretinde olduklarını ifade eden Kalaycı, “Biz Okul-Veli-Öğrenci üçlüsünün ayrılmaz bir bütün olduğunun farkındayız. Bir taraf aksar İse planlanan çalışmaların hiç bir manası kalmaz. Bir yanı eksik kalır ve verimli bir çalışma ortaya koyamayız. Onun için siz velilerimizle bir arada olmanın ve birbirimize destek vermenin önemi yadsınamaz.” diyerek toplantıya katılan tüm velilere teşekkür etti.

Okul Kurucu Temsilcisi Gürkan GÜLCEMAL ise yaptığı konuşmada: “En değerli varlıklarınız olan evlatlarınız şuan bizimde en kıymetli emanetlerimiz. Bizi bir araya getiren bir çatı altında toplanmamıza vesile olan evlatlarımızı nasıl kazanmalıyız? Ne yapmalıyız? Sorusunu kendimize hep sormalıyız.” dedi. 

Son olarak söz alan okul velilerimizden Vural KAYA ise: “Okulda yapılan faaliyetleri dikkatle ve heyecanla izliyorum. Çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için en küçük ayrıntı bile atlamadan planlamalar yapılıyor. Çocuklarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ehil ve emin ellerde. Okul yönetimine ve ekibine şahsım ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantılar sınıf rehber öğretmenlerinin velilerle görüşmesinin ardından yapılan ikramlarla sona erdi. Yoğun bir katılımın yaşandığı toplantılarda veliler gösterilen ilgi ve duyarlılıktan ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.