Çorbacı Dayım’dan eşsiz lezzetler

Çorbacı Dayım’dan eşsiz lezzetler

Konya'nın meşhur çorbacıları arasında yer alan Meram İstasyon Caddesindeki Çorbacı Dayım, eşsiz lezzetteki çorbaları ve kendine has sunumuyla müşterilerinden tam not alıyor

Sevgili dostlar…

Sizlere bu hafta “Çorbacı Dayım’ı tanıtmak istiyorum. Çorbacı Dayım ismiyle şöhret kazanan bu firma 24 saat hizmet veriyor. Kendi kulaklarımla bizzat duydum; Hususi Ankara’dan gelip çorba içmek isteyen bir çiftin daha önceden çok memnun olduklarını, tekrar tekrar ısrarla aynı çorbayı içmek istediklerini belirttiler. Çorbacı Dayım’ın işletmecisi Umut Pala Bıyık, Çorbadaki lezzeti anlattı.

2-(1)-002.jpg

Umut Palabıyık; ‘Çorbacı Dayım’ ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Çorbacı Dayım, bir seneden fazla hizmet vermektedir. Bu işletme 24 saat açık olup 15 çeşit çorbayı müşterilerimize sunuyoruz. Bunların yanında Kavurma, pilav ve tirit ürünlerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz.

2-(3)-002.jpg

Başlıca Çorba çeşitleriniz nelerdir?

Mercimek, ezogelin, bamya, yayla, arabaşı, Çerkez domates, işkembe, kelle paça, damar, Beyin tuzlama, kuzu ayak, dana ayak, karışık ve beraberinde kendimize özgü sunumumuzla fark oluşturuyoruz. Müşterimizin memnuniyeti bizim için ilk meseledir.

2-(4)-002.jpg

Müşteri sunumlarınızda bol miktarda söğüş veriliyor. Söğüşleriniz nelerdir?

Müşteriye verdiğimiz söğüşler mevsimsel olarak değişebiliyor. Mesela; maydanoz, roka, salatalık ve biber turşusu, patates salatası, yoğurt, lahana makarna ve bir çok çeşit bulunuyor.

2-(5)-002.jpg

Çorba kâselerinizin büyük olmasının sebebi nedir?

Çorba kâselerinin büyük olması müşterilerimizin memnuniyetini artırmak içindir. Böyle olmasındaki asıl neden de doyurucu olmasıdır. Başka bir yerde bu gibi sunum yoktur. Çünkü biz farkımızı sunuyoruz.

2-(6)-001.jpg

Kalite ve hijyen konusunda neler söylemek istersiniz?

Bazı yerlerde haftada bir ilaçlama yapılıyor. Biz temizliğe ve hijyene çok önem verdiğimiz için haftada ikiden fazla ilaçlama yapıyoruz. Bunların yanında kullandığımız malzemelerin hepsi birinci sınıf kalitededir.

2-(7)-001.jpg

İşletmenizin tam adresi nedir?

İstasyon Caddesi Meram Feridiye İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındayız.

2-(8).jpg

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Konyalı müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Günün 24 saatinde temiz, hijyen ve güvenli bir şekilde Konyalı hemşerilerimizi bekliyoruz.  

Röportaj: Hasip Celil Kolas 

 

 

2-(10).jpg

2-(11).jpg

2-(12)-001.jpg

 

2-(14).jpg

2-(15).jpg

2-(16).jpg

2-(17).jpg