Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrası oluşan rahatsızlık veren kokunun giderilmesi için ilaçlama ve dezenfekteye devam ediyor.

 

 Başkan Tutal, Kurban Bayramı sonrasında hızla devam eden çalışmalar aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti. Seydişehir Belediyesi olarak halk sağlığına her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Tutal; Belediye olarak daha yaşanabilir çevreye her zaman önem veriyoruz. Halk sağlığını korumak amacıyla tüm çöp konteynerleri tek tek ilaçladı. Bayram sonrasında ilaçlanan konteynerler daha hijyenik ve temiz hale getirildi. Ayrıca çevreye atılan başı boş atıklar toplatıldı. Ekiplerimiz kırsal ve merkez mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ

Amaçlarının halkın sağlığını korumak ve  hijyenik bir  ortam oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Tutal; Bayram boyunca ister istemez kurban atıklarından dolayı hem sokaklar hem de çöp konteynerleri kirlendi. Sokak ve çöp konteynerlerini  kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla temizlik ekiplerimiz konteynerleri aldı.

Konya Büyükşehir Belediyemizin sorumluğunda olan çöp depolama alanında bulunan atıklar havaların sıcak olması ve Kurban atıklarını yoğunluğu nedeni ile ilçemizde halkımızı rahatsız edecek düzeyde kötü koku oluşmasına neden oldu. Bu konu ile ilgili olarak ekiplerimiz gerekli uyarıları yapmış ve gerekli önlemlerin alınmasını sağlamıştır.Bizler her zaman hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.