Çok konuşulacak manşet! CHP'ye böyle seslendiler: Aşağılık herifler!

Çok konuşulacak manşet! CHP'ye böyle seslendiler: Aşağılık herifler!

CHP’liler, tanzim satış noktasına seçim otobüsünü yanaştırıp son ses 'domates, biber, patlıcan' şarkısını çaldı. Uygun fiyatla sebze meyve almak için bekleyen vatandaşlarla dalga geçtiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Gerekirse Türkiye'nin en ücra köşesinde dahi açarız. Vatandaşlarımızı marketlere karşı mağdur etmeyeceğiz” açıklamasının ardından İstanbul, İzmir, Ankara ve birçok şehirde kurulan tanzim satış noktalarının hem sayısı hem de ürün çeşitliliği arttı. Uygun fiyatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, tanzim satış noktalarına yoğun ilgi gösterdi.

Gıda ve hal terörünün önü bıçak gibi kesildi. Marketler de etiketlerini tanzim satış seviyesine çekmek zorunda kaldı. Uygulamadan vatandaşlar büyük memnuniyet duyarken, muhalefet rahatsız oldu.

Millete hakarette sınır tanımayan CHP başta olmak üzere SP, İP ve HDP tanzim satış uygulamasını itibarsızlaştırmaya çalıştı. Sadece seçim dönemlerinde değil, parti programı ve yönetimi açısından da gerek kendi teşkilatları gerekse seçmen tarafından eleştirilen CHP 'vatandaşla dalga geçme' geleneğini bu seçimde de sergiledi.

İstanbul’da tanzim satış noktasından alışveriş yapmak isteyen dar gelirli vatandaşlar, CHP’nin hakaret oklarına maruz kaldı.

MEYDANDA BÜYÜK ŞAŞKINLIK

Kepazeliğin yaşandığı Eminönü’nde satış noktasına yanaşan CHP seçim otobüsünde Barış Manço’ya ait 'domates, biber, patlıcan' şarkısı çalındı. Otobüsteki ses sistemini sonuna kadar açan CHP’liler, uygun fiyata sebze meyve almak için bekleyen vatandaşlarla dalga geçti. İstanbul’un en kalabalık meydanlarından birinde yaşanan görülmemiş kepazelik, herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. 'Milleti aşağılama' eylemini tamamlayan CHP'liler, bir yenisini daha ekledikleri rezaletlerinin ardından yollarına hiçbir şey olmamış gibi devam etti. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

VATANDAŞLA ALAY ETTİLER

CHP’nin rezaletinin ardından Eminönü’nde bulunan vatandaşlar ve sosyal medya kullanıcıları, “Millet bunu unutmaz” yorumunda bulundu.

KILIÇDAROĞLU ZİHNİYETİ!

CHP’nin seçim otobüsünden vatandaşların aşağılanması, Kılıçdaroğlu’nun millete bakış açısının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Kılıçdaroğlu, CHP zihniyetinin devamı olarak seçim hezimetleriyle dolu siyasi kariyerini yalan, iftira, hakaret ve küfür üzerine inşa ediyor. Kendisinden farklı düşünen ve oy vermeyenleri 'bidon kafa' olarak yaftalayan CHP zihniyeti, Eminönü meydanında yaşanan kepazelikle bir kez daha gözler önüne serildi.