"Çok çekişmeli bir sezon olacak"

"Çok çekişmeli bir sezon olacak"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil:"Yeni isimleriyle yepyeni bir heyecana sahne olacak olan liglerimiz ve kupa karşılaşmalarımızın çok çekişmeli geçeceğini ümit ediyorum" - "Öncelikli olarak Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin yayın haklarını yurt


ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Vestel Venüs Sultanlar Ligi ile Efeler Ligi'nde yeni sezonun çok çekişmeli geçeceğini söyledi.

Mutlugil, yarın yapılacak maçlarla start alacak 2016-2017 sezonuyla ilgili, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Yeni isimleriyle yepyeni bir heyecana sahne olacak olan liglerimiz ve kupa karşılaşmalarımızın çok çekişmeli geçeceğini ümit ediyorum. Çok çekişmeli bir sezon olacak. Bu yıl Vestel Venus sponsorluğunda ve ilk kez Sultanlar Ligi ismiyle oynanacak olan Vestel Venus Sultanlar Ligi ile 47'ncisi düzenlenecek ve yine yeni ismiyle ilk sezonunu yaşayacak olan Efeler Ligi, hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak." dedi.

Lig heyecanı devam ederken, hem bayanlar hem de erkekler kategorilerinde toplam 12 takımın, Avrupa'nın en önemli organizasyonlarında, şampiyonluk adayı olarak mücadele edeceklerini dile getiren Mutlugil, "Bugüne kadar 17 kez yurt dışından ülkemize kupa getirmeyi başarmış olan takımlarımıza Avrupa ve dünyadaki tüm maçlarında başarılar diliyorum. Takımlarımızın yurt dışındaki başarılarına yenilerini ekleyerek kazanacakları kupalarla bizi mutlu edeceklerine yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Hem bayanlar hem de erkeklerde dünyanın en iyi oyuncularının bir araya geldiği bir lige sahip olduklarının altını çizen Mutlugil, şöyle devam etti:

"TVF olarak, liglerimizin markalaşması ve kalitesinin yükselmesi amacıyla yapmış olduğumuz çalışmaları bu yıl bir adım daha ileriye taşıyoruz. Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nin yurt dışında da seyredilmesi ve takipçilerinin artması yönündeki çalışmalara yoğunlaştık. Öncelikli olarak Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin yayın haklarını yurt dışına satmak istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı kısa zaman içerisinde sonuçlandırmak arzusundayız."

Mutlugil, voleybol ailesinin keyifli bir sezon geçirmesini temenni ederek, "Marka değerinin ve kalitenin her geçen yıl daha da yükseldiği, üst düzeydeki örnek sporcuların mücadele ettiği liglerimizde seyir zevkinin bol olacağı müsabakalar, sezon boyu sporseverleri bekliyor olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :