Çok çalıştık ve sonunda takımı ligde tuttuk

Çok çalıştık ve sonunda takımı ligde tuttuk

Fikret Topaloğlu, “Herkesin düştü dediği takımımızı ekip olarak ayağa kaldırdık. Hepimiz bir olduk çok çalıştık ve sonunda takımı ligde tuttuk” dedi.


 

Turgutluspor karşısında alınan galibiyet ile iç sahada bu sezon son maçını tamamlayan Anadolu Selçuklspor'da Fikret Topaloğlu, “Herkesin düştü dediği takımımızı ekip olarak ayağa kaldırdık. Hepimiz bir olduk çok çalıştık ve sonunda takımı ligde tuttuk” dedi.

Topaloğlu, b“Öncelikle çok zorlu bir sezonu geride bırakıyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız son maçı galibiyetle bitirmek güzel oldu. Bunun için mutluyuz. Aldığımız bu galibiyetle ligde kalmamızı da matematiksel olarak kesinleştirmiş olduk. Bize yakışmayan bir şekilde sezonu kötü bir başlangıç yaptık. Kötü sonuçların ardından iyi bir toparlanma süreci geçirdik ve sonrasında oynadığımız her maç bizim için final maçı oldu. O dönemde herkesin düştü dediği takımımızı ekip olarak ayağa kaldırdık. Hepimiz bir olduk çok çalıştık ve sonunda takımı ligde tuttuk. Bunun için sezon boyunca bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu gün alınan galibiyeti ve bu sevincimizi rahatsızlığı nedeniyle bizimle birlikte olamayan Seyfi hocamıza ve Konya halkına armağan ediyoruz” dedi.