Çocuklarda oruç tutar

Çocuklarda oruç tutar

Dost Eli Derneği çocukların Ramazanda oruç tutma heyecanını ödüllendiriyor.

 

Dernek “Çocuklarda Oruç Tutar” sloganı ile özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilmek üzere içinde bisküvi, gofret, çikolata, şekerleme, hurma, oyuncak, hikâye kitapları ve sürpriz ödüllerin yer aldığı hediye paketleri dağıtıyor.

Yapılan bu anlamlı çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt YILDIRIM; “ Bizler içinde olduğumuz bu sayısız mükâfatların vadedildiği Ramazan ayını her yönüyle özellikle de yardımlaşma ve dayanışmada örnek teşkil eden çalışmalarla değerlendirmeye çalışıyoruz. “Çocuklarda Oruç Tutar” adıyla çocuk dünyasında var olan Ramazan ayı algısının mânâ yönünü ön plana çıkararak kuvvetlendirmek ve bu bilincin yarınlara taşınması amacı hem bilgilendiren hemde ödüllendiren bir çalışma gerçekleştirmekteyiz. 15 TL tutarında bir bedelle yapılan bu çalışmaya çocukların oruç mutluluğunu paylaşmak isteyen hayırseverlerin ilgisi memnuniyet verici” dedi.

Mevlüt Yıldırım ayrıca bu çalışmaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek Ramazan ayı sonuna kadar bu hizmetin devam edeceğini bildirdi.