Çocuklar kostümleriyle "doğa" için koştu

Çocuklar kostümleriyle "doğa" için koştu

ANTALYA (AA) - Antalya'da 2. Doğa İçin Kostümlü Çocuk Koşusu gerçekleştirildi.Zeytinpark A.Ş. ve Caretta Sport tarafından çocukların doğa, spor ve...

ANTALYA (AA) - Antalya'da 2. Doğa İçin Kostümlü Çocuk Koşusu gerçekleştirildi.

Zeytinpark A.Ş. ve Caretta Sport tarafından çocukların doğa, spor ve eğlenceyi bir arada yaşayabilmeleri için Zeytinpark'ta gerçekleştirilen etkinlikte, 4-12 yaş arasındaki çocuklar renkli kostümlerle hem eğlendiler hem de spor yaptılar.

Zeytinpark A.Ş. Genel Müdürü Vahdet Narin, şirketin, Antalya Valiliği, Antalya Ticaret Odası ve 25 kurumun ortaklığında kurulduğunu, asıl amaçlarının da sosyal sorumluluk projeleri olduğunu söyledi.

Eski vakıf zeytinliğinin doğal dokusunu ve yeşilliğini koruyarak iyileştirilmesine katkı sağlamak istediklerini dile getiren Narin, "Bu kapsamda alanı koruyarak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Milli Eğitim ile yaptığımız anlaşma sonucunda Doğa Akademisi çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarda çocukları her gün okullarında alıp bu doğal alanda eğitilmelerine katkı sağlıyoruz." dedi.

Narin, yarışmada derecelendirmenin olmadığını, tüm çocukların birinci olduğunu kaydetti.

Caretta Sport etkinlikleri yöneticisi Onur Şentürk, 2. Doğa İçin Kostümlü Çocuk Koşusu'nda çocukların yaş gruplarına göre 400, 800, bin 200 ve bin 600 metrede kostümlerle koşu yaptıklarını söyledi.

Şentürk, "Katılan bütün çocuklara madalya takıyoruz, bu bir yarış etkinliği değil aksine çocukların doğada güzel vakit geçirmelerini sağlayarak spora teşvik etme." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :