Çocuk kaybettiren açılış

Çocuk kaybettiren açılış

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir zücaciye mağazasının açılışında yaşanan yoğunluk, sokak trafiğini kapatırken, kadınlar arasındaki kampanya koşuşturması adeta izdiham yarattı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan bir zücaciye mağazasının açılışı, beklenmedik bir yoğunluk ve izdiham ile karşılandı. Mağazanın özel kampanyasından faydalanmak isteyen kadınlar, saatler öncesinden sıraya girerek adeta bir yarışa girdi. Kalabalığın artmasıyla birlikte polis ekipleri güvenlik önlemleri almak zorunda kaldı ve bir sokak trafiğe kapatıldı.

Çocuk kaybettiren açılış

Yaklaşık 3 bin kişinin katılım gösterdiği açılışta, kadınlar arasında oluşan izdiham nedeniyle birçok kişi düşerek yaralandı. Bazı kadınlar çocuklarını kaybetme endişesiyle panikledi. Gözlerden uzak düşen 15 yaşındaki bir kız çocuğu, ailesiyle buluşana kadar yaklaşık yarım saat boyunca mağazanın içinde bekledi. Anne, alışveriş sonrasında kızının kaybolduğunu fark ederek kapıda bekleyen kızına kavuştu.

Çocuk kaybettiren açılış

Mağaza sahibi Bekir Yetişen, yoğun kalabalığı beklediklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın ilgi ve alakasından memnunuz. Fiyatlarımızı düşük tutarak müşteri devamlılığını sağlamak istiyoruz. Güvenliği arttırarak müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçtik" dedi. Ancak, açılışın ardında yaşanan izdihamın, güvenlik önlemlerine rağmen ciddi sorunlara yol açtığı görüldü. Bu olay, açılışın beklenen ilgiyi aşması ve güvenlik tedbirlerinin yetersiz kalmasının bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Çocuk kaybettiren açılış

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.