CNR Holding, 38 büyükelçiliğin 100'e yakın ticari ataşesini ağırladı

CNR Holding, 38 büyükelçiliğin 100'e yakın ticari ataşesini ağırladı

CNR Holding Genel Koordinatörü Şenel:- "Hepimizin hedefi, ülkelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak. CNR Holding tarafından düzenlenen fuarlar bu amaç için mükemmel bir buluşma platformudur"

İSTANBUL (AA) - CNR Holding, Türkiye'deki 38 büyükelçiliğin 100'e yakın ticari ataşesini düzenlediği resepsiyonda ağırladı.

CNR Holding'den yapılan açıklamaya göre, resepsiyona aralarında İtalya, Fransa, İspanya, İngiltere, Rusya, İran, Güney Kore, Pakistan, Endonezya, Peru'nun bulunduğu 38 büyükelçiliğin 100'e yakın ticari ataşesi katıldı. Resepsiyonda yabancı misyon temsilcilerine Türkiye pazarı, Türk sanayisi ve CNR Holding tarafından 2018 ve 2019'da düzenlenecek fuarlar hakkında bilgi verildi.

Resepsiyonda ayrıca, CNR Holding tarafından organize edilen fuarlara katkı sağlayan Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Fas, Fransa, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Japonya, Malezya, Mısır, Pakistan, Peru, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, Tayvan, Ukrayna ve Yunanistan'dan yetkililerin yanı sıra Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası Başkanı Christopher Gaunt'a plaket takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, CNR Holding'in, Avrasya'nın önde gelen fuar organizasyon şirketi olduğunu belirtti.

Her yıl 40'ın üzerinde fuar düzenleyen CNR Holding'in, etkinlik organizasyonu, catering, özel güvenlik, stant yapımı ve seyahat acentesi hizmetleri de dahil olmak üzere katılımcı firmalara tam kapsamlı çözümler sunduğunu bildiren Şenel, bu sayede fuara katılan firmaların iş yükünü kolaylaştırdıklarını kaydetti.

Şenel, hedeflerinin, ülkeler arasındaki ticaret hacmini artırmak olduğunu vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"CNR Holding tarafından düzenlenen fuarlar bu amaç için mükemmel bir buluşma platformudur. Uluslararası alım heyetleri, fuarlarda katılımcı firmalarla bir araya gelerek B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştiriyor. Ayrıca, CNR Holding tarafından düzenlenen fuarlara katılanlar Avrupa, Asya ve Afrika'nın bağlantı noktası olan İstanbul'un coğrafi avantajını da kullanıyor. Sizlerin katkılarıyla fuarlarımıza katılan uluslararası firma ve ziyaretçi sayısını önemli ölçüde artırdık."

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası Başkanı Christopher Gaunt da İngiliz iş insanları olarak uzun yıllardan beri Türkiye'de yatırım yaptıklarını belirterek, "Fuarcılık sektörünün çok önemli olduğunun bilincindeyiz. CNR Holding'e destek veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz. CNR Holding'e uluslararası ticarete verdiği büyük katkılardan ötürü çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :