Club Brugge-Medipol Başakşehir maçından notlar

Club Brugge-Medipol Başakşehir maçından notlar

- Clichy ve Elia, Medipol Başakşehir formasıyla ilk kez resmi maça çıktı- Üç sezon önce Medipol Başakşehir forması giyen Perbet, Club Brugge'de ilk 11'de yer aldı


BRUGES (AA) - UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Club Brugge takımına konuk olan Medipol Başakşehir'de, Clichy ve Elia ilk resmi maçına çıktı.

Maçta kaleyi Volkan Babacan'a teslim eden teknik direktör Abdullah Avcı, savunma dörtlüsünü Caicara, Attamah, Epureanu ve Clichy'den oluşturdu. Orta sahada Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Elia ve Mossoro görev alırken, forvette Adebayor forma giydi.

Teknik direktör Avcı, yeni transferlerden Clichy ve Elia'ya ilk 11'de şans verirken, diğer yeni transferler Da Costa, Gökhan İnler ve Tunay Torun'u yedekler arasında tuttu. Mevlüt Erdinç ve Kerim Frei ise maç kadrosunda bulunmadı. Clichy ve Elia, turuncu-lacivertli formayı ilk kez bir resmi maçta giymenin heyecanını yaşadı.

Sol ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen ve takımdan yaklaşık 5 ay ayrı kalacak Aurelien Chedjou, tedavi süreci devam eden Mehmet Batdal ve takımla çalışmalara yeni başlayan ancak kondisyon eksiği bulunan Egemen Korkmaz da kadroda yer almadı.


- Clichy doğum gününde sahada


Turuncu-lacivertli takımın Manchester City'den transfer ettiği yıldız oyuncusu Gael Clichy, doğum gününde Club Brugge karşısında sahaya çıktı.

Medipol Başakşehir'in kamp yaptığı otelde, 33 yaşına giren deneyimli futbolcu için maç yemeğinden önce pasta kesildi.


- Perbet, Medipol Başakşehir'e karşı


Turuncu-lacivertli takımda üç sezon önce forma giyen Fransız golcü Jeremy Perbet, Club Brugge formasıyla Medipol Başakşehir'e karşı ilk 11'de sahaya çıktı.

Villarreal'dan, Medipol Başakşehir'e transfer olan ve ilk sezon oynadıktan sonra Belçika'da Charleroi'ye kiralanan Perbet, geçen sezonu Gent'te geçirmiş ve bu sezon da Club Brugge'ye transfer olmuştu.

- Club Brugge'de Jose Izquierdo yedek


Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, sakatlığı geçen ve oynayıp oynamayacağı merak edilen, takımın en önemli isimlerinden Kolombiyalı oyuncusu Jose Izquierdo'ya yedekler arasında yer verdi.


- Tribünler doldu

Club Brugge ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maça taraftarların ilgisi yüksek oldu.

Toplam 29 bin seyirci kapasiteli Jan Breydel Stadı'nda tribünler doldu. Karşılaşmayı yaklaşık 200 Türk taraftar da tribünden takip etti.


- Medipol Başakşehir'i, yöneticileri yalnız bırakmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off'a kalma mücadelesi veren Medipol Başakşehir'i bu önemli maçta kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve yöneticiler yalnız bırakmadı.

Club Brugge maçını Gümüşdağ'ın yanı sıra asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral da tribünden izledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :