Cizrespor'un yeni transferi Dijehoua, sağlık kontrolünden geçti

Cizrespor'un yeni transferi Dijehoua, sağlık kontrolünden geçti

Cizrespor Kulübü basın sözcüsü Bingöl: "Dijehoua ile her konuda anlaştık. Yarın imzalayacağımız sözleşmenin ardından Dijehoua çalışmalara başlayacak"

ŞIRNAK (AA) - TFF Amatör Futbol Ligi Bal Grubu takımlarından Cizrespor'un yeni transferi Sergi Pacome Dijehoua sağlık kontrolünden geçti.

Yunanistan'ın 2. Ligi'nde oynayan ve önceki gün ilçeye gelen Dijehoua'ya Cizre Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolü yapıldı.

Dijehoua daha sonra, resmi işlemlerinin tamamlanması için Kulüp 2. Başkanı Maruf Sefinç ile İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine gitti.

Cizrespor Kulübü basın sözcüsü İdris Bingöl, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası ve Bal Ligi'nde istedikleri hedefe ulaşmak için Yunanistan 2. Lig takımlarından Glyfadas'tan transfer ettiklerini söyledi.

Dijehoua'nın bugün sağlık kontrolünden geçtiğini ifade eden Bingöl, yeni transferlerinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından takımla çalışmalara başlayacağını belirtti.

Bingöl, bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada, "Dijehoua’nın kaçtığı" yönünde haberlerin yer aldığına işaret ederek, "Bu haberler asılsız. Dijehoua ile her konuda anlaştık. Yarın imzalayacağımız sözleşmenin ardından Dijehoua çalışmalara başlayacak" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı