Cizreli çocuklara hakemliği anlattı

Cizreli çocuklara hakemliği anlattı

Görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesinin davet üzerine ilçeye gelen Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa, çocuklarla söyleşi yaptı

ŞIRNAK (AA) - Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa, Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen söyleşide çocuklara hakemlik mesleğini anlattı.

Görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesinin davet üzerine ilçeye gelen Süper Lig hakemi Arslanboğa, Hükümet Konağı'nda düzenlenen söyleşide çocuklarla bir araya geldi.

Cizre Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Faik Arıcan etkinlikte yaptığı konuşmada, çalışmaların başarıyla yürüdüğünü belirterek, Cizrelilerin sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif anlamda kendilerini geliştirebilecekleri faaliyetleri de yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlediklerini ifade eden Arıcan, "Benim de beklemediğim bir kalabalık ve seyirci tablosu gördüm ve bundan da memnun oldum. Futbol turnuvasından başarılı bir sonuç aldık. Turnuvanın daha da güzel olabilmesi için final maçımıza Süper Lig maçlarını yöneten 22 hakemden biri olan Arslanboğa'yı sizlerle buluşturduk. Onun bilgi ve görgülerini size anlatması, sizler de bir rol model olarak onu almanız önemlidir diye düşündüm." dedi.

Arslanboğa'nın mesleğini anlatması amacıyla söyleşiyi düzenlediklerini kaydeden Arıcan, bu tür etkinliklerin ilçe için çok güzel olduğunu aktardı.

Arıcan, "Sürekli televizyonlarda ve haber programlarında gördüğümüz bir insanı karşımızda görmek güzel bir duygu. Davete icabet ettikleri için Arslanboğa'ya teşekkür ederim." dedi.

Arslanboğa da Cizre'de bulunduğu için mutlu olduğunu belirterek, hayatını ve hakemlik mesleğini çocuklara aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :