Citroen'den ekime özel çifte fırsat

Citroen'den ekime özel çifte fırsat

İSTANBUL (AA) - Citroen, ekim ayı boyunca C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine 4 bin TL'lik takas indirimi ile sahip olma imkanı sunuyor.Citroen'in açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Citroen, ekim ayı boyunca C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine 4 bin TL'lik takas indirimi ile sahip olma imkanı sunuyor.

Citroen'in açıklamasına göre, 5 kişilik Citroen C4 Picasso ile geniş ailelerin tercihi 7 kişilik Citroen Grand C4 Picasso modelleri de ekim ayı boyunca uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 7’’ dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12’’ HD panoramik gösterge ekranına sahip olan C4 Picasso, tüm özelliklerin yanı sıra yeni nesil verimli BlueHDi motor seçenekleri ile yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor. 

Citroen C4 Cactus ise tüm araç komutlarının tek ekrandan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik tableti, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor. 

C4 Cactus'ün Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcıya büyük rahatlık sağlıyor. Özel yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavanı ise içeri giren ışığı filtrelerken, kullanıcıları UV ışınlarından koruyor.

 

-Ekim ayına özel yüzde 0,79 faiz fırsatı

 

Citroën, ekim ayında C- Elysée ve Berlingo modellerine 20 bin TL'lik kredi kullanımına 20 ay yüzde 0,79 faiz avantajıyla sahip olma imkanı sunuyor. 

C- Elysée,  ekonomik motorları ve avantajlı fiyatları ile müşterilere sunuluyor. Sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip olan C-Elysée, konforlu bir yolculuk imkanı sağlıyor. Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış olan C- Elysée'nin 3 silindirli 1.2 PureTech ETG5  benzinli araçlarının yanı sıra tasarruf özellikleriyle öne çıkan 4 silindirli ve 1.6 HDi 92 HP gücündeki modelleri kampanya kapsamında yer alıyor. 

Citroën, ekim ayı süresince Berlingo modelinin tüm versiyonlarında da yüzde 0,79 faiz imkanı sağlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı