Çıplak zeytin havuzuna girme videosuna tepki yağdı! Bakanlık harekete geçti

Sosyal medya platformu Tiktok'ta yayınlanan ve bir tesiste çıplak zeytin havuzuna girme videosuna tepki yağarken, şahıs Manisa’nın Akhisar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı

Sosyal medya platformu Tiktok'ta yayınlanan ve Manisa'da olduğu iddia edilen bir tesiste çıplak zeytin havuzuna girme videosuna tepki yağdı. Tarım ve Orman Bakanlığı, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Manisa'daki bir zeytin işletmesinde çekildiği iddia edilen videoda çıplak şekilde zeytin havuzuna giren bir kişinin insan sağlığına uygunsuz bir şekilde zeytinleri sepetlediği görülüyor.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İNCELEME BAŞLATTI

Tarım ve Orman Bakanlığı, bir kişinin zeytin tankının içine girerek sepetleme yapmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığı duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, Manisa'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan, bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu görüntülere ilişkin açıklamasında, "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bakanlığın açıklaması sonrası polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, zeytin tankına giren Muharrem İ.'yi Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi’nde yakalayarak, gözaltına aldı.

Muharrem İ.'nin polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.