Cinayet zanlıları yakaladı

Cinayet zanlıları yakaladı

Ankara'da 68 yaşındaki yaşlı kadının evini yakarak, kadının ölümüne neden olan zanlılar yakalandı

ANKARA (AA) - Ankara'da girdikleri evde 68 yaşındaki yaşlı kadını gasp edip bayıltan, daha sonrada kolonya dökerek evi yakarak kadının ölümüne neden olan zanlılar yakalandı.

Mamak'ta 17 Martta akşam saatlerinde, tek başına yaşayan 68 yaşındaki Ş.Y'nin evinde yangın çıktı. Çıkan yangında Ş.Y. hayatını kaybetti.

İlk başta doğal nedenlerle çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili çalışma başlatan Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, detaylı inceleme sonucu eve zorla girildiğini ve yangının kasten çıkarıldığını belirledi.

İncelemede bayılttıkları Ş.Y'nin parmağındaki yüzüğü ve boynunda asılı cüzdandaki 30 lirayı gasp ettikleri, ardından da evi kolonya dökerek yaktıkları tespit edildi.

Bölgede bulunan bir çok kuyumcu ve iş yerini araştırıp, akraba ve mahalle sakinlerinin ifadelerine başvuran Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayı gerçekleştirilen zanlıların H.U, K.İ. ve T.E. olduğunu tespit etti.

Düzenlenen operasyonda yakalanan ve ifadelerinde suçlarını kabul eden H.U. ve T.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. K.İ'nin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı