Cinayet şüphelisini "çoban" ve "çiftçi" polisler yakaladı

Cinayet şüphelisini "çoban" ve "çiftçi" polisler yakaladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinde ölü bulunan Alman Karin Ellen Hitzel'in cinayete kurban gittiği belirlendi - Şüphelilerin tespit edildiği bölgede "çoban" ve "çiftçi" gibi davranıp çalışma yürüten polis ekipleri, cinayeti işlediği öne sürülen kişi il

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinin bahçesinde ölü bulunan Alman vatandaşı kadını öldürdüğü iddiasıyla inşaat işçisi ile yanında saklandığı arkadaşı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sorgun Mahallesi Avni Akın Caddesi'ndeki müstakil evde yaşayan Alman Karin Ellen Hitzel'in (60) 8 Temmuz'da evinin bahçesinde eski erkek arkadaşı Hasan V. tarafından bahçede üstü otlarla örtülmüş vaziyette ölü bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Burnunda, çenesinde ve boyun kısmında kırıklar bulunan Hitzel'in öldürüldüğü anlaşılınca cinayet zanlısının bulunması için çalışma başlatıldı.

Olayın şüphelisinin ilçede inşaatlarda çalışan Ş.A (38) olduğu tespit edildi.

Şüphelinin, Kepez ilçesi Kızıllı köyünün ormanlık alanında yaşayan ve çok sayıda suçtan aranan arkadaşı Ö.Ç'nin yanında saklandığı belirlendi.

- Polisler "çoban" ve "çiftçi" gibi davrandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dikkati çekmemek için "çoban" ve "çiftçi" gibi davranarak Kızıllı köyü Kel Zeytinlik mevkisindeki dağlık ve ormanlık alanda çalışma yaptı.

Hayvan otlatan, traktörle çift süren polis ekipleri, şüpheliler araçla bölgeden kaçmaya çalışırken operasyon için harekete geçti.

Ruhsatsız iki av tüfeğiyle yakalanıp gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hitzel'in nasıl öldürüldüğü, detaylı otopsi sonrası belirlenecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :